Lirik Lagu Bola Sampai Pagi – Karmal

12:20 perlawanan dah nak mula
Semua depan TV tak kira tua dan muda
Ada yang di rumah layan game sambil chill
Dan ada yang di mamak sorak players masuk field

Bola sampai pagi mata pun dah rabak
Tak pernah bersorak masih lagi lasak
Bola cakap member ajak ikut serta
Tengok bola boleh tapi jangan tak pergi kerja

Bola sampai pagi BSP
Bola sampai pagi BSP
Bola sampai pagi BSP
Bola sampai pagi BSP

Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)
Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)
Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)
Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)

Ah 4:20 di jam tangan Casio
Sambung game lain belum boleh lagi tido
Salute to all the team kesemua players power
Jenis pemain yang korang tak akan lupa nama

Bola sampai pagi mata pun dah rabak
Tak pernah bersorak masih lagi lasak
Bola cakap member ajak ikut serta
Tengok bola boleh tapi jangan tak pergi kerja

Bola sampai pagi BSP
Bola sampai pagi BSP
Bola sampai pagi BSP
Bola sampai pagi BSP

Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)
Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)
Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)
Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)

Ah bola sampai pagi, pagi pagi
Tengok TV sampai pagi, pagi pagi
Bila kerja kita kerja jangan nak lari, lari
Lepas tu balik rumah sambung tengok bola, lagi

I said bola sampai pagi, pagi pagi
Tengok TV sampai pagi, pagi pagi
Bila kerja kita kerja jangan nak lari, lari
Lepas tu balik rumah sambung tengok bola, lagi

Yeah
Bola sampai pagi BSP
Bola sampai pagi BSP
Bola sampai pagi BSP
Bola sampai pagi BSP

Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)
Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)
Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)
Bola sampai pagi (hei!) BSP (hei!)

Video Klip Lagu Bola Sampai Pagi – Karmal Lirik Lagu Bola Sampai Pagi - Karmal