Lirik Lagu Makan Cili – MeerFly merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam website ini untuk MeerFly. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini [Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas, Siapa makan cili dia lah rasa pedas, Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas, Siapa makan cili dia lah rasa pedas
]….. Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Di website ini, kami hanya memaparkan lirik lagu dan juga video klip lagu (jika ada) dari youtube. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti JOOX, Spotify, iTunes, KKBOX, Deezer dan lainnya.

Lirik lagu penuh Makan Cili dari MeerFly adalah seperti berikut:
—————–

Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas
Siapa makan cili dia lah rasa pedas
Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas
Siapa makan cili dia lah rasa pedas

Nak cerita sikit, tentang hidup aku
Kehidupan di bawah sebelum terbangnya lagu
Tak penting sangat pun, amir boleh tolak tepi
Kisah pun tidak, tak tanya khabar, phone ku takda bunyi

bila dah naik pelan-pelan mula dah masuk tv
Yang tak kisah dulu dan mula bagi phone ku bunyi
Bila tak jawab ada hati label ku lupa diri
Bukan lupa diri, ku ulang apa yang kau buat

Ada yang cari bila dia susah
Ada yang cari bila perlukan aku
Bila dia senang, dia lupakan aku
Masa sudah tiba, ini giliran aku

Eh tak kenal engkau siapa
Sampai dah terlupa nama
Tak kenal kau budak mana
Tak kisah engkau nak apa

Eh tak kenal engkau siapa
Tak kisah kau nama apa
Tak kisah kau pergi mana
Kau aku dah tak ada apa

Eh tak kenal engkau siapa
Sampai dah terlupa nama
Tak kenal kau budak mana
Tak kisah engkau nak apa

Eh tak kenal engkau siapa
Tak kisah kau nama apa
Tak kisah kau pergi mana
Kau aku dah tak ada apa

Tak boleh lupa dulu,
Kiri kanan serangan
FB, makcik bawang
Mulutnya tak makan saman
Penipuan dihidang
Si akal pendek terus makan

Make-up tahap eropah
Pemikiran nya kampungan
Ku pokai masa itu
Tapi kain ku lawa gila
Kiri kanan menjaga

Sendiri dah koyak rabak
Acah-acah bijak pintar
Ambil port fuh halilintar
Hidup tunggang terbalik
Jadi mana kau punya pintar?

Ada yang cari bila dia susah
Ada yang cari bila perlukan aku
Bila dia senang, dia lupakan aku
Masa sudah tiba, ini giliran aku

Eh tak kenal engkau siapa
Sampai dah terlupa nama
Tak kenal kau budak mana
Tak kisah engkau nak apa

Eh tak kenal engkau siapa
Tak kisah kau nama apa
Tak kisah kau pergi mana
Kau aku dah tak ada apa

Eh tak kenal engkau siapa
Sampai dah terlupa nama
Tak kenal kau budak mana
Tak kisah engkau nak apa

Eh tak kenal engkau siapa
Tak kisah kau nama apa
Tak kisah kau pergi mana
Kau aku dah tak ada apa

Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas
Siapa makan cili dia lah rasa pedas

Ku bukan sesiapa, ku cuma buat lagu
Apa ku pendam, dalam lagu aku lepas
Sungai yang tenang jangan disangka tiada buaya

Jangan main api kalau tak mahu terbakar
Si pendiam, membahan bila tiba masanya
Ramai main api, tunggu masa kene bakar

Eh tak kenal engkau siapa
Sampai dah terlupa nama
Tak kenal kau budak mana
Tak kisah engkau nak apa

Eh tak kenal engkau siapa
Tak kisah kau nama apa
Tak kisah kau pergi mana
Kau aku dah tak ada apa

Eh tak kenal engkau siapa
Sampai dah terlupa nama
Tak kenal kau budak mana
Tak kisah engkau nak apa

Eh tak kenal engkau siapa
Tak kisah kau nama apa
Tak kisah kau pergi mana
Kau aku dah tak ada apa

Siapa makan cili dia lah rasa pedas.

Video Klip Lagu Makan Cili – MeerFly Lirik Lagu Makan Cili - MeerFly

Nota :
Website lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Makan Cili – MeerFly samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.
Paparan lirik lagu Makan Cili – MeerFly didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.