Lirik lagu penuh Boleh dari MeerFly & Yonnyboii adalah seperti berikut:

Jika kau ragu ada rahsia,
mahu bagitahu ku kan dengar dan ku kan simpan.
Berbicaralah jika kau mahu jika kau susah
ku boleh tolong campur tangan.

Aku tahu kau sedih sedih sedih
Ku hanya mampu berkata boleh boleh boleh

Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah

Kadang ku bertanya kenapa resah
kenapa tak ok kadang ku percaya
aku ni gila rasa diri pelik
aku tahu yang ku tak pernah jujur
dengan diri ini walau ku jatuh tersungkur

Aku tahu kau sedih sedih sedih
Ku hanya mampu berkata boleh boleh boleh

Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah

MeerFly

Dah berapa kali jatuh tersungkur tak boleh kira
kepala pusing hati tak kenang jiwa ku dah naik gila
kepala jatuh ke bumi dalam hati jerit “bila”?
walau dah tak mampu tapi bibir mu masih kata “sila”

Jikau kau Jatuh jika kau luka rasa diri hilang
panggil aku sahabat mu yang takkan hilang.
aku dengar apa rencana mu sila datang
pandang atas usah resah kita capai bintang.

Aku tahu kau sedih sedih sedih
Ku hanya mampu berkata boleh boleh boleh

Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah

Video Klip Lagu Boleh – MeerFly & Yonnyboii Lirik Lagu Boleh - MeerFly & Yonnyboii

Nota :
Website lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Boleh – MeerFly & Yonnyboii samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.
Paparan lirik lagu Boleh – MeerFly & Yonnyboii didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.