Lirik Lagu Artifisial – WARIS merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam website ini untuk WARIS. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini [Aku maksud, makna definisi dan pengertian, Meglio del meglio di antara sekalian]….. Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Di website ini, kami hanya memaparkan lirik lagu dan juga video klip lagu (jika ada) dari youtube. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti JOOX, Spotify, iTunes, KKBOX, Deezer dan lainnya.
lirik artifisial waris
Lirik lagu penuh Artifisial dari WARIS adalah seperti berikut:
—————–

Aku maksud, makna definisi dan pengertian
Meglio del meglio di antara sekalian
Rap aku berhad kau masih lagi sendirian
Kalau kau jadi pemburu aku pengawal perhilitan
Panggil aku qarun hiphop punya harta
Tanah si penyamun yang buat kacau kat dalam carta
Hati masih rabun sebab tutup sebelah mata
Jadi aku jatuh kanun seksa kau dalam akta
Aku ultra tak dikawal raksasa media massa
Yang lain terkebil bila kau kena bedil
Walau aku kecil tapi akal macam kancil
Walau hulu terpencil boleh dengar kalau panggil

Nak seru aku tak payah pakai asap
Taip bahasa melayu dan hantar pakai whatsapp
Terang-terang baling batu pastu nak sorok tangan
Kau reka cerita aku reka cipta

Hiphop naik carta baru keluar material
Disinfecting haters jenis bacterial
Aku nasab ibu matrilineal

Hiphop naik carta baru keluar material
Disinfecting haters jenis bacterial
Aku nasab ibu matrilineal

Secara literal
Kepala batu mineral
Beza kau aku seamaster dengan evian
Impian kau hanyalah tinggal impian
Baik kau buat impian sebab rap macam pondan
Aku bergerak macam wabak
Kau tak nampak
Aku ill sampai buat kau kena demam campak
Muka macam tayar mintak kena pusing
Balik rumah isap mak kau punya puting

Rap aku pekat likat aku tembak tepat macam komando
Rap aku susah nak ingat tak lekat-lekat sebab kau mandul
Berangan jadi rapper tapi rhyme belum aqil baligh
Tutup muqaddam rap, mak kau panggil balik

Hiphop naik carta baru keluar material
Disinfecting haters jenis bacterial
Aku nasab ibu matrilineal

Hiphop naik carta baru keluar material
Disinfecting haters jenis bacterial
Aku nasab ibu matrilineal

Bait kataku membina panggil aku arkitek
Aku buat sejarah rima aku artifak
Holla back bila aku datang bunyi sound effect
Bungkus rapper tiruan simpan dalam body bag
Susun kata terabur tak ikut peraturan
Peratusan engkau whack memang tinggi sekali
Masa depan kau kabur aku akta hasutan
Jadi baik step back kalau tak nak kena gari
Bergerak tak berselerak tegak di garisan khatusliwa
Rapku macam seni khat ditulis berdasarkan peristiwa

Aku makan tidur rap
Main dengan kata-kata
Kau kat rumah masih fap
Berani depan komputer

Hiphop naik carta baru keluar material
Disinfecting haters jenis bacterial
Aku nasab ibu matrilineal

Hiphop naik carta baru keluar material
Disinfecting haters jenis bacterial
Aku nasab ibu matrilineal

Video Klip Lagu Artifisial – WARIS Lirik Lagu Artifisial - WARIS

Nota :
Website lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Artifisial – WARIS samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.
Paparan lirik lagu Artifisial – WARIS didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.