Lirik Lagu Gasoline – Zizi Kirana merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam website ini untuk Zizi Kirana. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini [I’m so lit like gasoline, I’m so lit like gasoline, I’m so lit like gasoline, Kegemaran maskulin]….. Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Di website ini, kami hanya memaparkan lirik lagu dan juga video klip lagu (jika ada) dari youtube. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti JOOX, Spotify, iTunes, KKBOX, Deezer dan lainnya.
lirik gasoline zizi kirana
Lirik lagu penuh Gasoline dari Zizi Kirana adalah seperti berikut:
—————–

I’m so lit like gasoline
I’m so lit like gasoline
I’m so lit like gasoline
Kegemaran maskulin

Yeah bukan cakap kosong
Numbers dont lie tapi ramai yg berbohong
Sombong jenis tin kosong
Bila jatuh nanti oi sapa nak tolong

Dorang tak dapat
Nak jatuhkan
Mungkin sebab puasa
Takleh nak makan

Hidup turun naik
Macam dalam lif
Kalau rosak naik pakai tangga please

Lalang
Bnyk lalang
Mcm belalang-belalang
Pindah padang ke padang

Wayang
banyak wayang
Takut bayang-bayang
Memang sayang

Sentiasa dahaga walau tayar haus
Kau Tak nak jalan jauh tapi kejar status
dianggap idola jadi bahan rujuk
Lirik kau kosong tapi style seratus

Nak jadi ICON? Come on
rap developer kau sub con.
Baik kau move on ,aku on point
Kau titik noktah bagi end point

Belum ckup mkn belum cukup minum
belum cukup tampan jgn mintak cium

Bakar line cam minyak tanah
Nama pena zizi gasolina

Verse 2

Ni perempuan diorg panggil Zizi
Put u to sleep like zzz
Gelak tgk korang hehehe
Propa lebih dari PBB

Aku tak kencing korang napa pissed?x3
Haters tetap basah so pleasex3
Ni bukan lagu untuk dissx3
Just nak bgtau aku litx3

Im so lit like gasolin
Rhyme berhantu macam halloween
Im gonna win ya im gonna win
Playlist aku jay rock-win

Im so lit like gasolin
athma ambik ventolin
Muzik Certified oleh RIM
Centre fold dalam magazine

Kegemaran maskulin

Video Klip Lagu Gasoline – Zizi Kirana Lirik Lagu Gasoline - Zizi Kirana

Nota :
Website lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Gasoline – Zizi Kirana samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.
Paparan lirik lagu Gasoline – Zizi Kirana didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.