Lirik Lagu Pura Pura Bujang – Baby Shima merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam website ini untuk Baby Shima. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini [Kantoi sekali lagi ada cinta tiga segi, Adakah dah bertunang dah berbini, Hati berbicara makin lama makin rasa, Sesuatu yang tak kena dengan dia]….. Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Di website ini, kami hanya memaparkan lirik lagu dan juga video klip lagu (jika ada) dari youtube. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti JOOX, Spotify, iTunes, KKBOX, Deezer dan lainnya.
lirik pura pura bujang baby shima
Lirik lagu penuh Pura Pura Bujang dari Baby Shima adalah seperti berikut:
—————–

Kantoi sekali lagi ada cinta tiga segi
Adakah dah bertunang dah berbini
Hati berbicara makin lama makin rasa
Sesuatu yang tak kena dengan dia

Kau fikir ku tak tahu
Tak payah nak menipu
Kau pecah tembelang

Mengapa oh mengapa jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Selamba oh selamba kau menggoda
Jangan sayang pura pura bujang

Dia atau aku yang mana pilihanmu
Katakan saja aku ingin tahu
Baru kau nak peninglah kerut kerut kening
Guling guling guling guling macam tenggiling
(guling guling guling guling macam tenggiling)

Kau fikir ku tak tahu
Tak payah nak menipu
Kau pecah tembelang

Mengapa oh mengapa jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Selamba oh selamba kau menggoda
Jangan sayang pura pura bujang

Berwas was lah bila
Bercinta haa jangan
Dipatuk kasih pri berbisa
Jangan sekali dibelitnya

Mengapa oh mengapa jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Selamba oh selamba kau menggoda
Jangan sayang pura pura bujang

Jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Jangan sayang pura pura bujang
Jangan sayang pura pura bujang

Nota :
Website lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Pura Pura Bujang – Baby Shima samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.
Paparan lirik lagu Pura Pura Bujang – Baby Shima didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.