Lirik Lagu Cinta Pandang Pertama – Reedzwann merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam website ini untuk Reedzwann. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini [Pertama Kali aku bertemu, Seorang Gadis seperti dirimu, Senyun Tawamu riak wajahmu, Sungguh Ayu]….. Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Di website ini, kami hanya memaparkan lirik lagu dan juga video klip lagu (jika ada) dari youtube. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti JOOX, Spotify, iTunes, KKBOX, Deezer dan lainnya.
lirik cinta pandang pertama reedzwann
Lirik lagu penuh Cinta Pandang Pertama dari Reedzwann adalah seperti berikut:
—————–

Pertama Kali aku bertemu
Seorang Gadis seperti dirimu
Senyun Tawamu riak wajahmu
Sungguh Ayu

Adakah Ini cinta pandang pertama
Yang Terjadi dalam hidupku
Aku Terpaku melihat wajahmu

Andai Ku ingin berterus terang padamu
Adakah Engkau mahu menerimaku
Kerna Engkau tak pernah mengenaliku
Ini Kali pertama kita bertemu

Jika Memang kau tercipta untukku
Maka Izinkan aku mengenalmu
Izinkanlah Aku menjadi bahagian hidupmu

Dan Aku berharap
Semoga Kali ini akan menjadi
Cinta Yang sejati oh sayang

Video Klip Lagu Cinta Pandang Pertama – Reedzwann Lirik Lagu Cinta Pandang Pertama - Reedzwann

Nota :
Website lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Cinta Pandang Pertama – Reedzwann samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.
Paparan lirik lagu Cinta Pandang Pertama – Reedzwann didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.